Irodánk címe: 5900 Orosháza, Dénes Tanító u. 68.

+36 70 639 0046 // Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő - Péntek / 09 – 17 óra között kapcsolat@kulfoldiallasok.eu

Vicces történeteink: a Szakállas

A Facebook-os követőink rendszeresen olvashatnak aktuális állásajánlatokat, hasznos cikkeket. Viszont itt a honlapunkat is rendszeresen frissítjük, ezért érdemes ezt is követni. Most egy történetet szeretnénk megosztani.

Reméljük, szívesen olvassátok, mivel ezek olyan kis sztorik, amik velünk estek meg a kint létünk alatt, és azt gondoljuk, mulatságosak, nagyobb kedvet kaptok a külföldi munkavállaláshoz, mert rengeteg pozitív élmény éri az embert.

Szóval az történt, hogy Elvira a konyhán dolgozott, én pedig szokásomhoz híven pincérként tengettem a napjaim ugyanazon a helyen. Ez is egy családi vállalkozás volt, mint az Ausztriában szokás, tehát a család minden egyes tagja csinált mindent. Azt tudni kell, hogy ugye magunk közt elneveztünk mindenkit magyarul, valamilyen jellemző alapján, azért, hogy ha róluk beszélünk, akkor ne értsék meg.  Ott volt Bajusz, Szakállas, Kakas illetve Szakácsnő satöbbi. 🙂

Történt egy vasárnap délután, hogy (csúszás, ezerrel pörög a hely), a Szakállas ragadványnevű illető segít a konyhán mosogatni, fagylalt kelyhet csinálni és így tovább. Elvira együtt dolgozott vele és nem látta, hogy a Szakállas egy bizonyos dolgot papírszalvétába csomagolva lerakott a mosogatógép mellé, biztonságba helyezve. Elvira megtalálta ezt a papírszalvétát és, mivel nem tudta mi az, szemétnek értékelve kidobta a moslékosba… Nem sokkal ezután a Szakállas kereste a szóban forgó papírfecnit, majd miután kiderült, hogy a moslékosban landolt, bőszen elkezdte keresni, könyékig turkálva a cuccban. Én erre értem be, tányérokkal a kezemben, és kérdezem, látva azt, hogy a fószer szinte úszik a moslékban, hogy mi történt.

A konyhások diszkréten elhárították a kérdést, hogy olyan lett kidobva, amit nem lett volna szabad, menjek a dolgomra! Rosszul esett, mert azt hittem, mindent megbeszélünk egymással, de aztán később rájöttem, nagy diplomáciai érzékről tettek tanúbizonyságot! Mivel a Szakállas a kivehető műfogát kereste abban a vödörben, amit, ki tudja miért, kivett és belecsomagolt egy szalvétába, és mivel nem szólt senkinek róla, ki lett dobva.

Szóval ha ezt én akkor megtudom, biztos egy órán keresztül nem tudtam volna normálisan dolgozni a röhögéstől, és ezt a konyhások tudták! 🙂

A sztori jól sült el, a Szakállas megtalálta a fogát, és én is csak később kaptam szívinfarktust a röhögéstől! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.