Kedves Érdeklődő!

Cégünk 2015-ben alakult, tevékenységünk célja minél több munkavállaló hivatalos, bejelentett munkához segítése külföldön, elsősorban Ausztriában. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hatalmas túljelentkezés miatt a munkaadók meg sem nézik a meghirdetett állásokra beküldött több száz önéletrajzot, inkább megbízható és korrekt munkaközvetítőhöz fordulnak személyzetért. A munkavállalót a pályázás nehézségeitől kíméljük meg, hisz a fent részletezett ok miatt előfordulhat, hogy hosszú hónapokig nem sikerül munkát találni. Ez cégünk létjogosultsága, ezért érdemes velünk együtt működnie!

„Az Ön sikere a mi sikerünk is!”

Úgy gondoljuk, hogy sokat tudunk Önnek segíteni és sokkal gyorsabban fog velünk munkát is találni. Több mint tíz éves külföldön töltött időre és az ez alatt megszerzett tapasztalatokra, kapcsolatrendszerre alapozzuk ezt a kijelentésünket. Egyszóval, ha szeretne külföldön elhelyezkedni vagy csak gondolkozik rajta, de még nem határozta el magát, vegye fel velünk a kapcsolatot és elmondjuk milyen lehetőségek vannak! Szívesen segítünk!

Milyen állások megszerzésében tudunk segíteni?

Cégünk a vendéglátás mellett az alábbi munkakörökbe keres szakképzett munkavállalókat és betanított munkásokat:

Ezek a munkák rendszerint éves állások, azaz hosszú távú, bejelentett munkalehetőségek. A WojtczakWorks a toborzás és az információ átadás – tájékoztatás feladatát látja el, a munkát az osztrák partnerirodánk, az MPH Leitner KG. közvetíti.

Hol találhatóak az üzemek, ahol a munkavégzés történik?

A gyárak, ahová az osztrák partnercégünk a munkaerőt szervezi, Wels városában és annak környékén találhatóak. Ez a város Linztől kb. 30 km – re, az osztrák – német határtól kb. 80 km – re található.

Milyen feltételeket kínálnak a munkaadók?

A nettó fizetés a pozíciótól függően havi 1600 – 2200 Euró között mozog. Ezen kívül két műszakos munkarend (műszakonként 8 óra), heti 5 nap munka és 2 nap szabadnap. Karrier és továbbképzési lehetőségek.

Fontos a nyelvtudás

Nyelvtudás nélkül nem tudunk senkit beajánlani az osztrák partnerünknek. A munkaadók minden esetben elvárnak egy alapfokú (A2 szint) német nyelvtudást. Még a szakképesítést nem igénylő, betanított munkakörök esetében is, hiszen az a minimum, hogy meg kell érteni a feladatokat és a munkafolyamatokat.

Milyen egyéb feltétele van a jelentkezésnek?

A jelentkezés fontos feltétele még a B kategóriás vezetői engedély és a saját autó megléte. Ez azért elengedhetetlenül szükséges, mert az üzemek a városon kívül helyezkednek el, viszont a szállások a városban találhatóak. A tömegközlekedés nem a műszakokhoz igazodik, de a munkába járást meg kell oldani.

Mi a helyzet szállás ügyben?

A szállást osztrák partnerirodánk, az MPH Leitner KG. biztosítja, két és háromszobás lakásokban, Wels városában. A havi lakbér 200 Euró/fő/hónap.

Jelentkezés menete

Első lépésként küldje el az e-mail címünkre a fényképes, német vagy magyar nyelvű önéletrajzát és csatolja hozzá a referenciákat az előző munkahelyeiről, amennyiben rendelkezik ilyennel.

Ha ez megvan, átnézzük a pályázati anyagát, és amennyiben alkalmasnak találjuk valamely pozícióra, telefonon, Skype-on vagy személyesen részt kell vennie egy rövid 5-10 perces telefonos nyelvi szintfelmérőn. A szintfelmérő teljesen ingyenes, német tanár partnerünk végzi. A nyelvi szintfelmérőre történő bejelentkezéshez szükséges információ itt található:
Nyelvi szintfelmérőre jelentkezés.

Ennek során győződünk meg arról, hogy valóban megfelelő a nyelvtudása az adott munkakörhöz illetve Ön is kap egy visszaigazolást, milyen szinten tudja a német nyelvet!

A sikeres nyelvi szintfelmérő után elkezdjük a közös munkát, azaz eljuttatjuk a pályázatát a partnercégünknek (MPH Leitner KG.), akik felveszik Önnel a kapcsolatot.

Mi a teendőm, ha az MPH Leitner KG. felveszi velem a kapcsolatot?

Ha a pályázata alapján partnercégünk felveszi Önnel a kapcsolatot, akkor már nagyon közel a siker! Időpontot egyeztetnek Önnel és meghívják egy pár (2 – 3) órás programra, amely során bemutatják a gyárat, a leendő munkahelyét, megmutatják hol fog dolgozni és mi lesz a feladata, megmutatják a szállást. Ez azért fontos, hogy Ön előzetesen lásson mindent és az alapján tudjon dönteni, elfogadja – e a lehetőséget illetve a cég is megismeri Önt személyesen, így senki nem árul zsákba macskát. Mennyibe kerül Önnek mindez? Az útiköltségbe, hogy a jelenlegi tartózkodási helyéről oda és vissza utazik illetve körülbelül egy napjába. Amennyiben ekkor szállásra is szüksége van, azt az MPH Leitner KG. ingyenesen a rendelkezésére bocsájtja.

Ha már elindult, ránk akkor is számíthat!

Ami még nagyon fontos, hogy nyomon követjük a pályafutását, azaz bármikor fordulhat hozzánk tanácsért, illetve segítségért. Mi nem fogunk eltűnni, ha éppen bajban lesz, egyszóval garanciát vállalunk és nem hagyjuk magára!

Mennyibe kerül mindez?

Cégünk a betanított és gyári szakmunkák esetében a toborzási feladatokat látja el, így a szolgáltatás a munkavállaló részére ingyenes!

A sikeres, hosszú távú együttműködés reményében:
WojtczakWorks csapata