Miért válassz bennünket?

Külföldi munkát keresel?

Ha ezt az oldalt böngészed, valószínűleg már foglalkozol a gondolattal, hogy külföldre szeretnél menni dolgozni. Esetleg már meg is hoztad a döntést?

Mind a két esetben jó helyen jársz, a mi dolgunk az, hogy Neked segítsünk. A mi célunk, hogy hozzásegítsünk Téged a céljaid eléréséhez!

Eleged van abból, hogy rengeteg helyre elküldöd az önéletrajzod, de válaszra sem méltatnak?

A mai világban nagyon nagy a verseny a munkaerőpiacon, képzeld el, hogy például egy osztrák munkaadó egyetlen (!) álláshirdetésére 250 – 300 fő jelentkezik, küldi el az önéletrajzát.

Mekkora az esély szerinted, hogy Téged választanak?

Jó esetben behívnak egy beszélgetésre, utazol több száz kilométert, és még akkor sem biztos, hogy Te leszel a nyerő. Mi abban segítünk, hogy ez megváltozzon, hogy Téged válasszanak!

Segítünk munkát találni külföldön

Cégünk 2015-ben alakult, tevékenységünk célja minél több munkavállaló hivatalos, bejelentett munkához segítése külföldön, elsősorban Ausztriában és Németországban. A Te sikered a mi sikerünk is, ezt a több mint tíz éves külföldön töltött időre, az ez alatt megszerzett tapasztalatokra, kapcsolatrendszerre alapozzuk.

Cégünk jelenleg a vendéglátás területén dolgozik, viszont a későbbiekben bővíteni szeretnénk a profilt más területekre is.

Milyen munkákat ajánlunk számodra?

Megbízóink ausztriai és németországi hotelek, panziók, éttermek, akik egyrészről szakképzett, a nyelvet beszélő munkaerőt keresnek (felszolgáló, szakács, recepciós), másrészről kínálnak szakképesítés nélkül is végezhető munkákat (konyhai kisegítő személyzet, takarító személyzet), melyek betöltéséhez alapszintű nyelvtudás is elegendő.

Kérdésed van? Hívj minket!

+36 /70 639-0046

Segítünk munkát találni Ausztriában és Németországban.

Ezért érdemes minket választanod:

Ha ezt az oldalt böngészed, valószínűleg már foglalkozol a gondolattal, hogy külföldre szeretnél menni dolgozni. A mi célunk, hogy hozzásegítsünk Téged a céljaid eléréséhez!

Regisztrálj, töltsd ki a jelentkezési lapot és velünk könnyebben és gyorsabban fogsz állást találni!

“Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.”
– Dan Brown