elégedett ügyfeleink véleménye

Hálásan köszönjük a visszajelzéseteket! Ez nekünk is nagy öröm, hiszen azért dolgozunk nap, mint nap, hogy segítsünk nektek megtalálni a helyeteket külföldön.

Krisztián Kufsteinhez közeli Bad Häringben kapott munkahelyet a segítségünkkel.

Kedves Marek és Elvira! Köszönöm a segítségeteket és a munkátokat. Ahogyan korábban is már megírtam, nagyon meg vagyok elégedve. Szeretem a helyet, ahol dolgozom. A kollégák nagyon kedvesek és befogadóak, a főnökség pedig korrekt. Sokat kell dolgozni, de hát azért jöttem, hogy pénzt keressek. A nyelvet is tudtam fejleszteni, egyszóval most azt érzem, hogy megtaláltam a helyemet itt Ausztriában. Szeretnék hosszú távon is itt maradni.

Hajnalka Unterweißenbach, Oberösterreich tartomány

Szinte hihetetlen, hogy itt vagyok! Már elintéztük a papírokat is, szóval hivatalosan is bárpincérnő lettem. Nagyon jó, hogy rajtam kívül más magyarok is vannak itt. Ők is nagyjából velem egyszerre kezdtek és egyre jobban összebarátkozunk. Szerencsésnek érzem magam, hogy rögtön éves (állandó) munkát kaptam!

Kati Krimml, Salzburg tartomány

“Annyira jól érzem itt magam, hogy nyárra is visszajönnék” Ezúton szeretném megköszönni még egyszer az értem tett fáradozásaitokat. Tudtam, hogy csak idénymunkára jövök, de annyira megszerettem a helyet, a munkát és a kollégákat, hogy vissza fogok jönni nyárra is. A fizetés teljesen rendben van, bár dolgozni is kell érte. Marad azért időnk a kikapcsolódásra is. Mellékeltem egy képet is. Most mondjátok azt, hogy nem szép ez a hely?!

Patrik Garmisch-Partenkirchen, Németország

Takarítóként kezdtem el dolgozni itt Németországban. Csodálatosan szép helyre kerültem és kollégákkal is jól kijövök. A nyelvet is folyamatosan tanulom, szóval minden úgy volt, ahogyan elmondtátok. Köszönöm a segítségeteket! Csak ajánlani tudlak titeket!

Marianna Krimml, Salzburg tartomány

“Idénymunkát kaptam, de már nyárra is visszavárnak” Nagyon örülök, hogy megtaláltalak titeket! Minden a megbeszéltek szerint történt. Sajnálom, hogy másoknak annyit kellett csalódnia a külföldi munkaközvetítőkben. Marek és Elvira nekem nagyon hamar talált munkát. Ha valaki Ausztriába szeretne jönni dolgozni, szerintem sokkal könnyebb így, mint egyedül nekivágni az ismeretlennek. Bátran ajánlak titeket, köszönöm!

Péter Aigen, Oberösterreich tartomány

Már volt valamennyi német nyelvtudásom és szakmai tapasztalatom is, így szakácsként könnyen el tudtam helyezkedni. Hamar találtatok nekem állandó munkát Ausztriában. Azért azt hozzá kell tenni, hogy nélkületek nem tudom, hogyan találtam volna külföldön állást. Nagyon segítőkészek voltatok és mindent elmondtatok, hogy mire kell majd figyelnem és hogyan kell a papírokat is elintézni.

MINDEN ÁLMUNK VALÓRA VÁLHAT, HA VAN BÁTORSÁGUNK A NYOMUKBA EREDNI

Kattints ide és töltsd ki a jelentkezési lapot, ha külföldi munkát keresel!