Miben tudunk neked segíteni?

Úgy érzed eljött az idő, hogy változtass az életeden?

Akkor fordulj hozzánk bizalommal, vedd igénybe a szolgáltatásainkat! Ezekben biztosan számíthatsz a segítségünkre:

Segítünk munkát találni külföldön

Cégünk 2015-ben alakult, tevékenységünk célja minél több munkavállaló hivatalos, bejelentett munkához segítése külföldön, elsősorban Ausztriában és Németországban. A Te sikered a mi sikerünk is, ezt a több mint tíz éves külföldön töltött időre, az ez alatt megszerzett tapasztalatokra, kapcsolatrendszerre alapozzuk.

Cégünk jelenleg a vendéglátás területén dolgozik, viszont a későbbiekben bővíteni szeretnénk a profilt más területekre is.

Milyen munkákat ajánlunk számodra?

Megbízóink ausztriai és németországi hotelek, panziók, éttermek, akik egyrészről szakképzett, a nyelvet beszélő munkaerőt keresnek (felszolgáló, szakács, recepciós), másrészről kínálnak szakképesítés nélkül is végezhető munkákat (konyhai kisegítő személyzet, takarító személyzet), melyek betöltéséhez alapszintű nyelvtudás is elegendő.

Miben tudunk Neked segíteni?

Eleged van abból, hogy rengeteg helyre elküldöd az önéletrajzod, de válaszra sem méltatnak?

A mai világban nagyon nagy a verseny a munkaerőpiacon, képzeld el, hogy például egy osztrák munkaadó egyetlen (!) álláshirdetésére 250 – 300 fő jelentkezik, küldi el az önéletrajzát. 

Mekkora az esély szerinted, hogy Téged választanak? Jó esetben behívnak egy beszélgetésre, utazol több száz kilométert, és még akkor sem biztos, hogy Te leszel a nyerő. 

Mi abban segítünk, hogy ez megváltozzon, hogy Téged válasszanak! 

Személyre szóló

Segítünk a számodra leginkább megfelelő munkahely, munkakör felkutatásában, amely versenyképes fizetést garantál Neked.

Külföldi munkák

Cégünk jelenleg a vendéglátóipari munkák megtalálásában tud segíteni. Megbízóink ausztriai és németországi hotelek, panziók, éttermek.

Rugalmasság

Nem kell elutaznod külföldre ahhoz, hogy munkát találj. Elég, ha velünk felveszed a kapcsolatot. Minden más feladatot leveszünk a válladról.

Megbízhatóság

Ha megtaláltuk a neked leginkább megfelelő munkahelyet, azután sem hagyunk magadra! Tartjuk Veled a kapcsolatot. Számunkra fontos a hosszú távú, korrekt együttműködés.
A munkaközvetítés INGYENES!

Megkeressük a számodra legjobb munkát!

Kattints ide és töltsd ki a jelentkezési lapot, ha külföldi munkát keresel Ausztriában vagy Németországban!

MINDEN ÁLMUNK VALÓRA VÁLHAT, HA VAN BÁTORSÁGUNK A NYOMUKBA EREDNI

Kattints ide és töltsd ki a jelentkezési lapot, ha külföldi munkát keresel