Rólunk

Kik fognak Neked az álláskeresésében segíteni?

Az elmúlt években, mindketten külföldön dolgoztunk, ahol számos tapasztalatot szereztünk és a saját bőrükön is megtapasztaltuk a különbséget a hazai és a nyugat-európai országok gazdasági helyzete és az emberek mindennapjai között.

A külföldi tartózkodás alatt számos megkeresést kaptunk, segítséget kértek tőlünk ismerősök és ismeretlenek, mivel a magyar munkakeresők nagy része nem tudja, hogyan és merre induljanak el, ha külföldön szeretnének dolgozni. 

Ez jelentette az első felismerést, hogy igény mutatkozik egy magyarországi székhelyű munkaerő-közvetítő vállalkozás elindítására.

wojtczak-marek-profil-1

Wojtczak Marek

Ügyvezető igazgató

Sokéves vendéglátós tapasztalattal a háta mögött, a vállalkozás alapítója és vezetője.

wojtczak-elvira-profil-1

Wojtczak Elvira

Munkaügyi asszisztens

Alkalmazottként tevékenykedik a vállalkozásban és segíti a cég működését.

Megkeressük a számodra legjobb munkát!

Mi abban segítünk, hogy Téged válasszanak ki a felvétel során!

Cégünk 2015-ben alakult, tevékenységünk célja minél több munkavállaló hivatalos, bejelentett munkához segítése külföldön, elsősorban Ausztriában és Németországban.

Kérdésed van? Hívj minket!

+36 70 803-38-88

Segítünk munkát találni Ausztriában és Németországban.

Külföldi munkát keresel?

Ha ezt az oldalt böngészed, valószínűleg már foglalkozol a gondolattal, hogy külföldre szeretnél menni dolgozni. Esetleg már meg is hoztad a döntést? Mind a két esetben jó helyen jársz, a mi dolgunk az, hogy Neked segítsünk. A mi célunk, hogy hozzásegítsünk Téged a céljaid eléréséhez!

"A legnehezebb dolog mindig a döntés, a többi már csak kitartás dolga"
- Amelia Earhart