WojtczakWorks

Kik vagyunk és mit kell tudni rólunk?

Cégünk 2015-ben alakult, tevékenységünk célja minél több munkavállaló hivatalos, bejelentett munkához segítése külföldön, elsősorban Ausztriában. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hatalmas túljelentkezés miatt a munkaadók meg sem nézik a meghirdetett állásokra beküldött több száz önéletrajzot, inkább megbízható és korrekt ügynökséghez fordulnak személyzetért. A munkavállalót a pályázás nehézségeitől kíméljük meg, hisz a fent részletezett ok miatt előfordulhat, hogy hosszú hónapokig nem sikerül munkát találni. Ez cégünk létjogosultsága, ezért érdemes velünk együttműködnie!

„Az Ön sikere a mi sikerünk is!”

Úgy gondoljuk, hogy sokat tudunk Önnek segíteni és sokkal gyorsabban fog velünk munkát is találni. Több mint tíz éves külföldön töltött időre és az ez alatt megszerzett tapasztalatokra, kapcsolatrendszerre alapozzuk ezt a kijelentésünket. Egyszóval, ha szeretne külföldön elhelyezkedni vagy csak gondolkozik rajta, de még nem határozta el magát, vegye fel velünk a kapcsolatot és elmondjuk milyen lehetőségek vannak! Szívesen segítünk!

 

Milyen állások megszerzésében tudunk segíteni?

Cégünk főként a vendéglátás területére juttat ki munkavállalókat Ausztriába, minden olyan munkakörbe, amely megtalálható egy hotelen, panzión vagy éttermen belül:

Ezek a munkák rendszerint szezonálisak. A téli időszak decembertől áprilisig, míg a nyári időszak májustól októberig tart. Ezen kívül időközönként lehetőség van pályázni folyamatos munkára, éves állásokra is.

Amennyiben kölcsönös az elégedettség a munkaadó és a munkavállaló között, akkor visszavárják a dolgozókat a következő szezonra is, így folyamatosan visszatérhet az adott munkába illetve munkahelyre.

 

Milyen feltételeket kínálnak a munkaadók?

A versenyképes jövedelmen túl – pozíciótól függően minimum 1300 Euró a szaktudás nélküli munkakörök esetében (szobalány, konyhai kisegítő), és minimum 1600 Euró a szakképesítéssel rendelkezők részére (szakács és felszolgáló), az általunk kínált munkahelyeken, a munkaadója biztosítja a szállást és az ellátást is. Ha valamilyen egyéb juttatást is felkínál a munkaadó, azt az Önnek kiküldött ajánlatban külön feltüntetjük!

 

Fontos a nyelvtudás

Nyelvtudás nélkül nem tudunk senkit beajánlani osztrák munkahelyre. A munkaadók minden esetben elvárnak egy minimális német nyelvtudást. Még a szakképesítést nem igénylő munkakörök esetében is, mint amilyen a szobalány és a konyhai kisegítő, hiszen az a minimum, hogy meg kell érteni a feladatokat.

Ha a felszolgáló vagy báros munkakör érdekli, oda már magasabb szintű nyelvtudás az elvárás, mivel a vendégekkel is kell kommunikálni.

Jelentkezés menete

  1. Első lépésként küldje el az e-mail címünkre a fényképes, német nyelvű önéletrajzát és csatolja hozzá a referenciákat az előző munkahelyeiről, amennyiben rendelkezik ilyennel.
  2. Ha ez megvan, átnézzük a pályázati anyagát, és amennyiben alkalmasnak találjuk valamely pozícióra, telefonon, Skype-on vagy személyesen részt kell vennie egy rövid 5-10 perces telefonos nyelvi szintfelmérőn. A szintfelmérő teljesen ingyenes, gasztro német tanár partnerünk végzi. Ennek során győződünk meg arról, hogy valóban megfelelő a nyelvtudása az adott munkakörhöz illetve Ön is kap egy visszaigazolást, milyen szinten tudja a nyelvet!
  3. A sikeres nyelvi szintfelmérő után elkezdjük a közös munkát, tájékoztatjuk az aktuális, Önnek megfelelő ajánlat(ok)ról és beajánljuk ezekre a munkahelyekre.
    Mit is jelent ez?
    Cégünk nem véletlenszerűen küldi ki az önéletrajzát a külföldi hotelek e-mail címére, ahogy a legtöbb iroda, bízva abban, hogy egyszer lesz pozitív válasz. Minket először megkeres a munkaadó és kiajánlja a szabad állást, azaz „megrendeli” a személyzetet. Ezekre a felkérésekre ajánljuk be a megfelelő jelölteket, emiatt biztos a siker! Akit cégünk beajánl, azt a munkaadó fel is veszi!

 

Sikeres álláspályázat utáni teendők

Amint kiválasztják és megvan a munkahely, megbeszéljük a részleteket (utazás időpontja és módja, mit kell vagy célszerű magával vinni stb.) illetve megkötjük az együttműködési megállapodást mely elektronikus formában történik.

Elmondjuk Önnek azt is, majd mire kell odafigyelnie Ausztriában, melyek az ottani szokások, hova tud fordulni különböző élethelyzetekben, vagy ha baj van stb. Egyszóval megkap tőlünk minden információt és elérhetőséget, ami ahhoz kell, hogy ne érjék meglepetések a kint tartózkodása alatt.

 

Ha már elindult, ránk akkor is számíthat

Ami még nagyon fontos, hogy nyomon követjük a pályafutását, azaz bármikor fordulhat hozzánk tanácsért, illetve segítségért. Mi nem fogunk eltűnni, ha éppen bajban lesz, egyszóval garanciát vállalunk és nem hagyjuk magára!

 

Mennyibe kerül mindez?

A komplex szolgáltatási csomag a következőket tartalmazza:

Ennek a szolgáltatási csomagnak az ára összesen 0 Euró vagy 0 Forint!!! Nem hiszi el ugye? Pedig így van, cégünk szolgáltatása a munkavállaló számára INGYENES!

Mi a korrekt, megbízható szolgáltatás hívei vagyunk és mindenképpen szeretnénk magunkat elkülöníteni azoktól a simlis cégektől, akik feketén dolgoznak és pénzt kérnek a munkakeresőtől, amikor még nincs is munkája. Ezen kívül hangsúlyozzuk, hogy NEM pályáztató cég vagyunk, mi nemcsak küldözgetjük az önéletrajzát a vakvilágba, hogy a nagy számok törvénye alapján jön majd pozitív válasz és ezért komoly összegeket kérnek el.

Nálunk KONKRÉT munkahelyek vannak a KONKRÉT pozíciók megjelölésével, ügyfeleinket ezekre a helyekre ajánljuk be!

Gondoljon csak bele és számolja ki! Egyénileg pályázik és küldözgeti az önéletrajzát, amelyet a munkaadók nagy valószínűséggel meg sem néznek! Mennyi idő és munkabér veszik el így az Ön számára? De ne a legrosszabbat feltételezzük, tegyük fel, hogy megnézik az önéletrajzát és felhívják! Jó esetben behívják egy felvételi elbeszélgetésre, amely szintén idő és nem kevés pénz, nem mellesleg kaphat elutasító választ! Ha hozzánk jelentkezik, csak utaznia kell és már munkába is állhat!

 

Ki merjük jelenteni, hogy ennél kedvezőbb és kockázatmentesebb lehetőséget NEM fog találni!

 

Szolgáltatásaink

 

A sikeres, hosszú távú együttműködés reményében:

WojtczakWorks csapata