Munkavégzés helye: Ausztria vagy Németország

Pozíció leírása:

Ausztriai és németországi 3-4 csillagos szállodákba, vendéglőkbe és panziókba keresünk felszolgálót, pincéreket (főpincér, fizetőpincér).

Elvárások a munka betöltésével kapcsolatban:felszolgalo-allasok-ausztria

További előny:

Kereseti lehetőségek:
1.100 – 1.500 nettó € + 13., 14. havi fizetés + borravaló

Ellátás és szállás:

Munkaadótól függ, de jellemzően a szállást és az étkezést, mosási lehetőséget a munkaadó biztosítja. A szállás 1 vagy 2 ágyas személyzeti szobában biztosított.

Jelentkezés módja:

Fényképes önéletrajz és motivációs levél német nyelven a kapcsolat@kulfoldiallasok.eu e-mail címre. Amennyiben rendelkezel ajánlásokkal és referenciával, azokat is mellékeld.

Kiválasztás folyamata:

  1. Amennyiben a jelentkezési anyagodat pozitívan bíráljuk el a megjelölt pozícióra, akkor telefonon felvesszük Veled a kapcsolatot.
  2. Személyes találkozó orosházi irodánkban (5900 Orosháza, Rákóczi út 6.). Amennyiben ez nem megoldható a részedről, akkor telefonon vagy Skype-on keresztül felmérjük a nyelvi és a szakmai készségeidet és egyeztetünk a részletekről.
  3. Ezt követően a személyzeti anyagodat elérhetővé tesszük munkaadó partnereinknek az általad kiválasztott országban (Ausztria és/vagy Németország). 
  4. Amennyiben visszajelzést kaptunk konkrét munkaadói ajánlat esetén, telefonon vagy személyesen tájékoztatunk az állással kapcsolatos további részletekről. (munkaadó neve, munkavégzés pontos helye, nettó-bruttó kereset, heti/napi munkaidő, munkaadói elvárások stb.)