Segítség a külföldi álláskereséshez

A cikk lényege: Összeszedtünk néhány hasznos és fontos dolgot, ami segítséget ad a külföldi álláskereséshez.

Az első lépések

Már mielőtt felhívnál minket telefonon, rengeteg hasznos információt találsz a honlapunkon és a Facebook oldalunkon egyaránt. Az oldalainkon  a külföldi munkavállalással kapcsolatban adunk hasznos tippeket és elolvashatod az aktuális állásajánlatokat is. Ha kíváncsi vagy mit mondanak rólunk ügyfeleink, akik már sikeresen elhelyezkedtek Ausztriában vagy Németországban, akkor keresd a referenciák menüpontot.

Ha kérdéseid merültek fel vagy nem találtad meg a számodra megfelelő állást, akkor telefonon is szívesen válaszolunk. Ha részletesebb információra van szükséged vagy nem tudod, hogy hogyan indulj el, akkor a figyelmedbe ajánljuk tanácsadói szolgáltatásunkat, ahol minden kérdésedre részletesen válaszolunk. A tanácsadás végére olyan információkkal rendelkezel, amivel csak azok, akik már külföldön dolgoznak.

Jelentkezés és munkakeresés

Ha kíváncsi vagy, hogy személy szerint Neked, milyen állásokat tudunk ajánlani, akkor töltsd ki a jelentkezési lapot és kövesd a válaszlevélben küldött teendőket.  Miután megtaláltuk a számodra megfelelő munkát, segítünk felkészülni az állás interjúra és már részletes tájékoztatást kapsz a munkakörről és annak előnyeiről, nehézségeiről. Ezen felül tájékoztatunk a szálláslehetőségről és annak kondícióiról.

Ha ez számodra is elfogadható, akkor elmondjuk, hogy mennyi pénzt érdemes magaddal vinni, mennyit tudsz félrerakni és sok más hasznos tanácsot adunk, ami az adott munka kapcsán felmerülhet.

Munkaszerződés és kiutazás

A megkapott munkaszerződés vagy ajánlat alapján segítünk a kiutazásban. Információkkal látunk el, hogyan lehet a legolcsóbban vagy a leggyorsabban eljutni  a munkahelyre. Téged pedig már helyben vár a munka és a szálláslehetőség. Ha bármilyen probléma merül fel, az általunk intézett munkával vagy szállással kapcsolatban, akkor mindenképp számíthatsz ránk. Mindig találunk megoldást!